Thursday, June 7, 2012

Cool Blog @ RnR Tapah

Minggu lepas , time balik dari hantar adik aku di Kolej Matrikulasi Pulau Pinang, kami singgah RnR Tapah. Beli pau kaya , teh ais bungkus ikat tepi & air Cool Blog. Sempat aku snap gerai Cool Blog dekat Tapah. Aku tak de la suka sangat minum air Cool Blog ni, lagi suka air teh ais !!!! Yang gemar sangat kat air Cool Blog ni adalah adik sy yang bongsu , Ya Ucukkkk. hehe ~

Macam-macam perisa ada kat sini  . . . . . 

Ni la penggemar Air Cool Blog . . .  

Dia duk amik perisa Oreo je. Tak mau rasa perisa lain. huhu~ Aku sempat beli waffle dekat gerai Wafito tp tak snap plak waffle nya sbb terus je makan panas-panas, sedap !!!! 


37 comments:

  1. ucuk ni sekolah eh ari isnin tu

    ReplyDelete
  2. patut laa my sha pun suka cool blog

    ReplyDelete
  3. cool blog.. sedap².. lagi² bandung.. hehehehe..

    ReplyDelete
  4. akak dulu2 suke betul air yg mcm cool blog tu jual, suke ngn dia nyer crstal ball yg bsr tu... hehhe tp skrg ni dh tua tak penah minum lg...

    ReplyDelete
  5. sedapnya kalau minum cuaca tengah panas ni :)

    ReplyDelete
  6. sukerr cool blog, bwt sendiri pownbole nih , yang penting rajen nan tak rajen jep , hahahaha

    ReplyDelete
  7. K.faz, try chatime lak....femes d amos skrg....

    ReplyDelete
  8. aritu ada member share kat fb..bebola dalam coolblog tu tak baik untuk kesihatan..tak tau la..saya pun tak penah minum..

    ReplyDelete
  9. Hurmmm... dah ada lama kat METRO KAJANG.... tapi belum tergerak lagi nak cuba... huhuhu... tapi normally minuman cenggini gadis dan wanita memang SUKA BANGAT...

    ReplyDelete
  10. sama la kite..kalau gie belah2 sana mesti singgah tapah or Sg Perak..beli buah semata2..dh mcm satu kewajiban dh..hehe..

    ReplyDelete
  11. cool blog ni macam slurpee 7Eleven kah?

    ReplyDelete
  12. kita kalau beli cool blog mesti amik perisa oreo jugak.tak pernah yg lain.

    ReplyDelete
  13. bestnyaa , disini x der kedai macam nie huhuh

    ReplyDelete
  14. cool la nama kedai dia..tak tanya tokeh kedai dia blogger juga ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha....lawak la abg zarul ni. :D

      Delete
  15. best tu..anak2 akak sure suka.

    ReplyDelete
  16. warna yang digunakan pun cool.. ;)

    ReplyDelete
  17. nah minum skali..rasanya boleh tahan lak..janji sejuk..:-p

    ReplyDelete
  18. faz: merujuk padaa komen di entry saya. bukan utk gomen saja.. utk siapa saja. ada kwsp,boleh guna kwsp.. tiada kwsp,boleh guna cash

    ReplyDelete
  19. errrr. cool blog ni sebenarnya milik blogger ke? konpius ler

    ReplyDelete
  20. tak penah try la..
    my fren ada bukak satu
    sedap ker?

    ReplyDelete
  21. Fasz, boss sha pernah ckp those drinks tak berapa elok becouse ada chemical....

    ReplyDelete
  22. ct suka cool blog...sejuk jeeee :D

    ReplyDelete
  23. suka air neh...hehehe bak kata anak2 air bijik2.. ;)

    ReplyDelete
  24. heyyy kenape tak sempat rase waffle tuuu!!!:(-atin-

    ReplyDelete
  25. acu pun suka air cool blog nie

    ReplyDelete
  26. saya panggil YOYO... sedapkan... hari tu balik kampung berabis minum... kehkehkeh

    ReplyDelete
  27. perisa oreaaa laaa shedapppp worrhhhh!ehehehehe

    ReplyDelete
  28. pasti ni mesti owner ni seorang BLOGGER ni.

    ReplyDelete
  29. kalau dahaga sangat abru nurul minum ais..

    ReplyDelete
  30. Penah try minum pertama kali kat Sg Buloh, rasa ok la, nak kata sedap sangat tu tak jugak ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...