Tuesday, May 8, 2012

Aku dapat hadiah suprise :)

Balik Bangi minggu lepas, sampai umah je , cari surat, kot-kot cek dari Nuffnang dah sampai, tup tup lain plak yang sampai. 

Puas fikir, sapa la pos barang kat aku ni. 


Aku rasa , ini mesti hadiah dari Blogger Anum. Kan Anum? Tak sangka , dah besar-besar pon ada orang nak bagi hadiah . hehe~ 

Actually hadiah ni Anum bagi sebab aku adalah follower blog dia yang ke-300 (refer entry SINI-terpampang muka aku sebesar-besarnya, tekejut jugak aku baca entry dia, ingatkan ada buat salah ke apa ke.Hadiah nya tak p amik lagi. Terpaksa suruh orang lain amikkan sbb aku dah balik ke Kelana Jaya. :)

TQ Anum  . . . . Ada tak sesiapa nak kasi aku hadiah lagi? 

75 comments:

  1. err, ada sapa-sapa nak kasi saya hadiah? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik...sy pon tekejut , sy dpt hadiah ni.

      Delete
  2. hahaha adiah x seberapa pun....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wpon tak seberapa, tp ia bermakna, sbb suprise bg sy.

      Delete
  3. ada hadiah utk saya x?..eh,pulak! kiki

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. best la dpt hadiah dgn suprise nye :D

      Delete
  5. Apa yg Cik Anum kasi tu ya?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tk tahu...jumaat ni baru balik bangi .

      Delete
  6. Ada giveaways check nAmesherry.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.nnti sy cek....kalau sempat sy join :D

      Delete
  7. Replies
    1. tak tahu lagi. tk p amik lagi norhidana

      Delete
  8. Tahniah..dpt hadiah... bestnya.. :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. nurul kan selalu p event. mesti dpt byk goodies...tu pon kire adiah kan. :p

      Delete
  10. wah best. lama dah x dpt hadiah dari blogger ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy baru kali ke 4 or 5 kot merasa hadiah dr blogger :D

      Delete
  11. salam singgah kembali.
    biasa kalau pos laju boleh suruh dia buat penghantaran kali kedua. tak paya pergi amik kat post office

    ReplyDelete
  12. wah.....semua akan indah paada== waktunya :D

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Wahhh...rezeki tuuu...tahniah2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..

      alhamdulillah rezeki sy

      alhamdulillah

      Delete
  14. Faz : bestnya dapat hadiah yekk... anyway kalau FAZ boleh kasi abang dapat TOP 5 UNTUK DIGI AWARDS tu confirm abang kasi HADIAH WANG TUNAI ...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mcm mana nk tahu kalau faz yg membuatkan abg man dpt top 5?

      Delete
  15. Seronok kan kalau dapat sesuatu dari teman maya...

    ReplyDelete
  16. sejak blogging, byk gak dpt adiah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy jrg dpt ..ingat pasni , nk buat satu blog khas tuk giveaway la..nk masuk byk2

      Delete
  17. wah seronoknya... kalau dapat cek dari nuffnang lagi seronok erk???

    ReplyDelete
  18. Yeeehhh~~~ Sonoknye dapat hadiah... :D

    ReplyDelete
  19. tahniah~ alin follow cni -445-

    ReplyDelete
  20. Best bila kita dapat hadiah kan..

    Mmg ternanti2 je adiah sampai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      betul tu...sy ternanti-nanti lepas anum email kat sy

      Delete
  21. salam kenal.

    wah bestnya dapat hadiah..

    follow sini.

    ReplyDelete
  22. tu kire macam surprise jugak tu. :D

    dah amik ke?

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah rezeki... untung kawan ramai ni

    ReplyDelete
  24. tahniah...best dapat hadiah ne...tak nak bagi kak ita ke..he..he?

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah...rezeki yg tk disangka2 kan :)

    ReplyDelete
  26. wah..rzeki tu..dpt apa yer??

    ReplyDelete
  27. Seronokkan dpt hadiah nii..
    Tahniah yee

    ReplyDelete
  28. untung la.nak jugak hadiah...

    ReplyDelete
  29. tahniah...share sama2 hadiah ok..

    ReplyDelete
  30. ada hadiah lagi.. jom ke giveaway shakiddo!

    ReplyDelete
  31. Wiwiitt....nnt reveal la hadiah apa...best3...

    ReplyDelete
  32. seronoknya!! nik.. jom kita gather2 ngan ika ngan ajan nak?

    ReplyDelete
  33. fuyoooo syoknyaa dapat hadiah....

    ReplyDelete
  34. wah..dpt adiah kerana menjadi follower??interesting..nk jgkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...