Monday, May 7, 2012

Munirah & Zulfadli's Wedding @ Kg Sg Penchala, KL

Entry ni khas aku tempek gambar yang aku snap time kenduri kahwin member aku. Sampai dah dekat kul 4petang. Terus cari pengantin & bergambar. Yela . . . diorang nak shoot outdoor plak , so kami pun shoot la beberapa gambar sebagai kenangan :)

Jom layan gambar kenduri kahwin member UiTM aku, Munirah & pasangannya , Zulfadli.  

Tema Hijau Putih
Terpikat pulak aku dengan color hijau ni . . . 

Bagai pinang dibelah dua . . . chewaaaahhhh ~


Gambar KAMI bersama pengantin . . . 

Aksi bebas tapi yg jejaka semua sama je posing . . . .

Aku, Suraya & Tini bersama pengantin.

Aku & Si Dia bersama pengantin.

Tini & Acong eh! Nazli bersama pengantin.

Aku ngn pengantin :)



Sebelum gerak , kami snap banner diorang. hehe~

Kat tepi tu Rasta TTDI , tempat makan. 

OK , pose terakhir dari KAMI.

Akhir sekali :
Tahniah Munir & Zul !!!!
Selamat Pengantin Baru
Moga murah rezeki & bebahagia hingga akhir hayat
Selamat ber HONEY MOON ~
>_<

48 comments:

  1. owh..cntik baju kurung sy..hehhe..

    ReplyDelete
  2. tahniah dari saya juga...

    cantik baju... cantik lagi pengantin... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya pengantin lebih cantik dr kami :D

      Delete
    2. bila cik fasz nak jadi pengantin lak?

      Delete
    3. Kid: insyaAllah bila sampai jodoh nnti ...sy plak jd pengantin

      Delete
  3. hihi...slmt pengantin baru utk kwn tu ye =)

    ReplyDelete
  4. kena gaya combination sbrg warna akn jdk menarik. btl x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang dah ramai yang combine warna

      Delete
    2. betul tu.....br la meriah n cantik :D

      Delete
  5. cantik tema putih+hijau nih... kene lak....
    tahniah utk pantin yek

    ReplyDelete
  6. Eh sweet pulak kombinasi 2 colour tu..manis je..

    ReplyDelete
  7. tahniah buat kedua-dua mempelai.....semoha berbahagia hingga ke akhir hayat..cantik baju sanding diaorg. white + green apple..

    ReplyDelete
  8. owh sweet pengantin! cantik nye baju..hehe

    ReplyDelete
  9. Anonono...comelnya pengantin ngan kaler baju...tahniah k.munir dan suami...semoga kekal bahagia sampai akhir hayat....

    ReplyDelete
  10. wah..sweetnya..nama pengantin pun sama > munirah ! :D

    ReplyDelete
  11. comelll!!! slmt pengatin baru buat member awak. hehe

    ReplyDelete
  12. cantik pengantin perempuan naik seri..tgk gambar kt banner lain muka dier..bila dh make up berseri2...kwn yg pi pun tak lama lagi naik seri la jugak..:)

    ReplyDelete
  13. nowadays mcm dah jadi trend kan, asal kawin mesti ada banner/banting :D

    ReplyDelete
  14. hee..selamat pengantin baru buat mereka..:D

    ReplyDelete
  15. dua2 pengantin sepadan.. cantik.. slmt pengantin baru utk mereka.. :)

    ReplyDelete
  16. cantiknya pengantin perempuan tu...

    ehmmm..tuan punya blog ni bila lagi..? heeee... (^_^)

    ReplyDelete
  17. bestnye mkn free.. aku ari2 nak mkn free..hehe

    ReplyDelete
  18. wah..cun sgt2... skali tgk mula2 nmpak cam raja lak..

    ReplyDelete
  19. wah..semoga mereka berbahgia hinggalah ke anak cucu.amin

    ReplyDelete
  20. cantik colour tema pengantin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan hijau dia...fasz pon suka :D

      Delete
  21. Selamat pengantin baru buat kwn Cik Farizam...

    ReplyDelete
  22. cantiklah baju pengantinnya :)

    ReplyDelete
  23. congrats buat pengantin.empunya blog bila???hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah tk lama lagi :D
      arelan pon sama kan?dah tk lama kan

      Delete
  24. Terima kasih kpd semua kengkawan yg hadir....minta maaf sekiranye ade kekurangan masa mjlis ari tu...

    ReplyDelete
  25. TGU BERITA GEMBIRA DARI PENGANTIN INI PULAK...

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg kita tgu berita gembira dr pengntin faz

      Delete
  26. eh.. lawa pulak kaler dan baju pengantin tu.. hehe..~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...