Tuesday, May 1, 2012

Lagu Remuk Jantungku - Geisha

Layan lagu slow ni. Aku kalau layan lagu mesti tengok lirik dia. Dari lagu yang aku tak suka , aku jadi suka sebab lirik dia. 

Sedih tengok video klip dia >_<


Nak download lagu Remuk Jantungku KLIK SINI

Lirik Lagu Remuk Jantungku - Geisha

Sulit ku kira kehilangannya
Sakit terasa memikirkannya
Hancur warasku kau telah berlalu
Tinggalkan aku begitu
Rapuh hidupku, remuk jantungku

Semua salahku tak jaga dirimu
Untuk hatiku sungguh ku tak sanggup
Semua terjadi seperti mimpi
Mimpi burukku kehilanganmu

Karena kamu nyawaku
Karena kamu nafasku
karena kamu jantungku
karena kamu

Rapuh hidupku, Remuk jantungku
Rapuh hidupku, Remuk jantungku

Tanpa kamu ku lemah
Tanpa kamu ku resah
Tanpa kamu ku gundah
Tanpa kamu

16 comments:

  1. T.kasih sb share lirik dia..menyentuh tu..

    ReplyDelete
  2. wah..jiwa sentimental jugak faz ni ye..hehe

    ReplyDelete
  3. tak leh tengok la video ni... tapi pernah dengar lagu ni... best...

    ReplyDelete
  4. ohh tak sangka fasz minat lagu ni... so far ok lah lagu dia .. :)

    ReplyDelete
  5. waHhh..Lagu apa ni? jiwang2 je liriknya..;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy agak jiwang la akhir2 ni...opsss

      Delete
  6. Replies
    1. yup sed ending...... layan di kala mood sedih

      Delete
  7. fasz.. naper banyak letak lagu u tube dan video? kering idea laaa nih.. hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kurang idea la kid, faz mmg slalu post lagu yg faz dah download or ada member2 suh download kan. saja je letak dlm blog. kalau nak nynyi just buka je n ada lirik dlm blog sndiri. wakakakakakakakakaka.

      Delete
  8. 1st time dengar lgu ni.. nice sharing.. hehehe.. ^^

    ReplyDelete
  9. singgah balas!!!! lagu ni sgt lag meaningful kan.. T_T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...