Thursday, May 24, 2012

Gambar Majlis Pra-Tonton Filem Aku Ada Kau Ada???


Isnin baru-baru ni, berlangsungnya majlis pra-tonton filem Aku Ada Kau Ada??? di Cathay Cineplex, D'Curve. Sempat la aku snap beberapa gambar. 



Aku yang dah makin gomok. . . 

Nisa Kay & Yana Samsudin

Aku &Yana Samsudin. . .

Aku & Intan Ladyana  . . . .
Terlebih excited plak aku . . .

Aku dengan Nurul 
Eh, ni bukan retis tp blogger. Susah betul nak jumpa Nurul ni, macam retis :p

Aku dengan Penmerah
Orang yang cukup peramah :)

Lastly, gambar Broframestone bersama PA nya. 
Gaya mereka memang cukup serasi bersama, ibarat Siezuka & Giant  . . opsss :D

First time aku join event cenggini. Terima kasih la pada yang kasi tiket tu .
:)

Jangan lupa saksikan Filem Aku Ada Kau Ada di pawagam mulai harini !!!



32 comments:

  1. bestnye...nk sgt jupa yana samsuddin tu..sam xde ke afazs?

    ReplyDelete
  2. seronoknyer dpt jmpa kwn2 blogger... tinggi gk yek Yana samsudin tu... comel

    ReplyDelete
  3. Bertemu artis ye Faz... kena tontonlah lepas ini sebab dan tengok pra dia..

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat jumpa retis... teringin nak jumpa yana...

    ReplyDelete
  5. Yana Samsudin comel la, sesuai dengan Shaheizy Sam =)

    ReplyDelete
  6. Aku tahu dimana nak cari cintamu
    Disini tak mungkin mengalah
    Dengan apa yang mendatang.... :D

    ReplyDelete
  7. Pemebetulan.. Kak Fasz yang asyik tolak pelawaan nurul untuk berjumpa.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela nurul...
      akak balik tiap2 minggu, sabtu ahad mmg di bangi.
      smlm tk dpt join , sori ek.

      lepas ni nurul mesti tk mau ajak akak dah. :D
      bile agaknya kite dpt berjumpa buat kali ke 3 ek:D

      hehe

      Delete
    2. pembetulan.. nurul yang selalu tolak pelawaan kid. huhuhu

      Delete
  8. suka tengok Yana & Sam..comels

    ReplyDelete
  9. Wahhh bestnyaa dpt tengok pra tonton curlast..gitu.. :) Suka akak tgk Yana tuh sweet jerk.. :)

    ReplyDelete
  10. bestnya dpt g event mcm ni.. tahniah la sbb dpt jumpa2 retis2 yg ada.. hehehe

    ReplyDelete
  11. mmg suka tgk kelakarnya Sam...ank2 dah mintak tgk wayang cuti sklh nie..emm.

    ReplyDelete
  12. heee...ni citer movie eh.. adeh deh.. sori, tak uptodate.. huhu..

    ReplyDelete
  13. bestnya!!!! dapat dari nuffnang eh..

    ReplyDelete
  14. untungnye dpt g preview...xpenah aku dpt...

    ReplyDelete
  15. amboi...jmp artis..bestnyeeee..tinggi gak yana shamsuddin kan..
    ke sbb die pakai heels..;D

    ReplyDelete
  16. Best ke cite ni? Review please. :D

    ReplyDelete
  17. Yanan ngan sham ni mcm ada perhubungan yang sulit ajer.....kan kan kan...heheh mood kipoci jup...

    ReplyDelete
  18. best nye jumpe ramai2 gitu..hihihi

    ReplyDelete
  19. tinggi jugak si yana tu yer
    :)

    ReplyDelete
  20. wah dah tgk dulu cite ni..tak aci.. yana tu tinggi sebab pakai kasut tinggi ke kak?

    ReplyDelete
  21. nak jumpa artis cam cik fahz dapat jumpa gak.waaaa

    ReplyDelete
  22. untung laaa.. geng2 wayang + retis.. =)

    ReplyDelete
  23. whoaaa... skang dah terlibat tengok WAYANG FREE - press screening lagi siot...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...