Wednesday, May 23, 2012

Kenangan terindah bersama rakan-rakan

Pagi ni tiba-tiba terasa rindu dengan kenangan bersama rakan-rakan masa aku belajar di UiTM Arau. Rasa macam baru je lagi aku habis belajar. Padahal dah dekat 3 tahun dah berlalu. Di dalam kerinduan, aku pun buka lah album gambar yang ada dalam external hard disk aku yang aku beli buat kali ke -3. Antara kenangan yang best masa kami semester akhir. Mendaki tangga di Gua Cenderawasih di Kangar, Perlis.

Riang gembira . . . padahal semua tengah stress memikirkan final projek.

Aksi lompat beramai-ramai.

Aksi suci. Yang duduk tu paling suci sekali. Dah la putih.

Aksi apa pon tak tahu la. . . 

Aksi silang kaki~

Ke kanan la a haiiiiiii ~

Ke kiri la a haiiii ~

Ayu nye Tini . . . . perempuan melayu terakhir la.

Aksi pengantin beramai-ramai. 

Aksi "Aku cinta padamu"

Time ni tak semua yang join. Budak kelas aku hanya ada 11 orang.Yang laki sorang tu, juniur kami. Nanti aku wat satu entry khas time ekspedisi kami mendaki tangga Gua Cenderawasih ni. :D

Nak tengok muka-muka kami yang skema & fresh dari ladang --> Gambar waktu di semester 1 




41 comments:

  1. zaman campus antara zmn yg best
    zmn anak dara yg ramai peminat
    zmn baru nak bljr kenal donia ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman bersama rakan-rakan...suka duka bersama....

      skrang ramai dah kawin :)

      Delete
  2. Zaman jadi student memang asyiiikkk sangat.
    Tapi Faz sekarang nie pun boleh lagi selagi masih single
    Bila dah berumahtangga ada anak-anak semua jadi kenangan
    Jumpa masa reunion size semua dah lain..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a ada yg dah ada anak....size mmg dah beza....

      Delete
  3. Gambar akhir tu baru kena dengan kata2 'kumbang antara bunga'. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chewahhhhh......kumbang sekor tp bunga bukan sekuntum :D

      Delete
  4. time blajar plng best kan,.... kena lak kepala giler mcm kita he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...seronok.rindu zaman belajar.

      Delete
  5. mmg best bila ingat kenangan bersama teman2...lama dah tak jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau wat reunion seronok. sbb ada ygd ah ada baby :D

      Delete
  6. alaaaaa rindunye..time dolu2....skang bff semua dok jauh2...x best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela nk wat cmne, smua ikut hubby masing2.

      Delete
  7. rindu zaman belajar dulu sebab time belajar paling best, tapi bila belajar mula sibuk fikir nak keje. hihihi

    ReplyDelete
  8. mira kurus masa nih..rindunyeeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kurus gak time ni, skrang makin kurus :D

      Delete
  9. seronok kan.. zaman study mmg best.. ada kesempatan ni, cube la cipta kenangan.. nt dh hbs, awk akan rindukan semua ni..

    huwaaa, rindu kengkawan sy dl..

    ReplyDelete
  10. salam fasz... Queen pun masih merindukan zaman di univeristi dulu. rindukan pada teman2 sekuliah, teman sebilik.. Alhamdulillah walau msg2 dah punya hidup sendiri msh ada antara kami yg msh berhubung.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon masih berhubung sbb kbykan ada di area KL. so boleh la jumpa .

      Delete
  11. ada 11 org je 1 kelas.... sikitnyer tp nk belajar syok la..
    masa akak dulu kelas akak paling tak ramai lelaki... bile ada laki pun lecturer cam pelik je sbb kelas akak kelas secretary

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup 11 org kami IT. sorang je laki. masa sem 1 ada la 5 org. last2 sorang je tinggal.

      Delete
  12. dik...kenangan masa belajar yg paling seronok...:)

    ReplyDelete
  13. Time belajarlah yg paling seronok kan..tak pernah nak fikir masalah..asyik nak berseronok dgn kawan2 je..huhu..rindu semua kenangan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wpon byk keje...jalan tetap jalan... release tension

      Delete
  14. Replies
    1. nampak la....ko dah berisi berbanding sem 1.. :D

      Delete
  15. Heeee....lain semua muka masing2...windu kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. windu mereka....slalu jumpa time kenduri.. :D

      Delete
  16. meriah gila korang..

    tapi awat sorang je terunanya..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruna tu junior kami, dia jd penjaga & ketua kami :D

      Delete
  17. UNTUNG laaa....budak junior sorang tue...keliling semua gadis2x...

    ReplyDelete
  18. mesti best kan...bila time mcm kak ita ne..rindu kat kekawan sekolah nasib baik ada FB..jumpa kekawan lama ...

    ReplyDelete
  19. wah...semua pic yg sgt nice...sejuk mata tgk..

    ReplyDelete
  20. wahhh sonoknyerr dier...hehe

    ReplyDelete
  21. HARI - HARI AB LALU DEPAM UITM TU ...RUMAH KAT SITU ...AHA SEMBAHYANG JUMAAT DALAM UITM SEMINGGU SEKALI ...FOLLOW U BALIK

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...