Tuesday, May 15, 2012

Pertemuan dengan Nur Damia Arissa

Setelah 5 bulan , baru lah dapat bertemua dengan Nur Damia Arissa. Dah macam jumpa retis lak. Nur Damia Arissa Mohd Safwan ni adalah anak kepada salah sorang kawan aku (Iza) masa study di UiTM Arau.  Dah banyak kali gak cuba nak jumpa tapi tak kesampaian. Akhirnya, kami bertemu tanpa dirancang di majlis kenduri Munir & Zul di Segambut , Sabtu lepas


Buat mulut . . . 

hidung tu rasa nak picitttttt ~

Buat mulut nak mengejek Kak Fasz , eh! KAK tau :D

Rasa tak puas la jumpa Nur Damia Arissa. Sekejap je. Takpa, insyaAllah kita bertemu lagi jika ada pertemuan . Di kesempatan entry ni, aku nak bagi ucapan sikit untuk rakan-rakan UiTM aku:

*Faez : Tahniah buat Faez & suami yang telah slmtt melahirkan anak perempuan 11 May 2012.
*Mas : Mas, moga dipermudahkan segalanya. Amin.Jangan lupa roger2 kami bila dah bersalin nnti.
*Mira : Tahniah buat Mira & Suami kerana bkl jadi ibu & ayah tak lama lagi. Moga dipermudahkan :)

26 comments:

  1. alo looooooo tomey tomeyyyyyyy geram jer....

    ReplyDelete
  2. ololo...tomey2 nye baby ni :) gerammm!

    ReplyDelete
  3. Comel anak kawan Faz tu..
    Faz punya bila lagi?
    Kakak tunggu nie:)

    ReplyDelete
  4. Ikut muka husband k.iza la baby ni....hehhee....comel2...

    ReplyDelete
  5. soklan cepu cemas la..fasz bila lagik..hehe

    ReplyDelete
  6. dari picit hidung dia tu, baik picik jerawat uncle ni...

    haha

    ReplyDelete
  7. amboiii mata dia..eeeeeee gerammm

    ReplyDelete
  8. eeeii cumil nyew..
    geram tngok mata die @_@

    ReplyDelete
  9. comelnyer dia.. nama dia sedap ;-)

    ReplyDelete
  10. ucapan utk saya tak ada ke faz??

    ReplyDelete
  11. alahai...comeynya.bila nak merasa timang baby sendiri ni???hehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah

    http://www.eyriqazz.com/2012/05/pemenang-my-pinky-moments-contest.html

    ReplyDelete
  13. Allaaaaaa... comelnyer geram nak gigit2 dia ni..

    Tahniah kak Fasz menang contest..

    ReplyDelete
  14. tahniah sbb menang contest ... hehehehhee misi berjaya ye

    anyway tomeynyaaaa baby damia tu :)

    ReplyDelete
  15. akhirnye damia dpt gak bertemu auntie2nye..=p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...