Friday, May 25, 2012

Suasana bila hari Jumaat . . . . .

Macam ni la keadaan office aku time waktu lunch. Selalu pergi makan luar dari office bila hari Jumaaat tapi harini aku & kembar aku makan dekat bawah je. Tak payah nak jalan jauh :)

Ha . . . beginila suasananya . . . .  Kosong !!!

Sunyi + Sejuk . . . . best kalau dapat tidur dalam air cond sejuk. Macam kat hotel. 

Sekarang dah masuk minggu cuti sekolah. So, selamat bercuti kepada semua yg bersekolah. Mesti ramai yang ambil peluang cuti sekolah ni nak bercuti balaik kampung or bercuti kan???

Harini plan nak balik awal dari biasa. Ada makan-makan bersama family malam ni :)

28 comments:

  1. hari jumaat biasalah kalau situasi mcm ni.. kosong je rasa ofis.. tp masa nila sesuai utk dimanfaatkan utk berblogging.. hehehe

    ReplyDelete
  2. seronoknya cuti sekolah..sebab nak bejalan..dulu anak tak sekolah tak la rasa seronok macam ni..bila anak dah sekolah baru dapat rasa
    cemana ibu2 lain rasa..hehehe

    ReplyDelete
  3. cuti sekolah nnt penuh la ikea ni. huhuhu

    ReplyDelete
  4. keje rajin2 ye afazs walau opis kosong..kat tganu da start cuti ni...

    ReplyDelete
  5. Biasa laa kat ofis akak nie pun time jumaat mmg lenggang laa.. :) sejuk jerk..

    ReplyDelete
  6. kosong ajer.. mcm x de org keje lak.

    ReplyDelete
  7. nak itot pergi makan boleh??hahaha

    ReplyDelete
  8. ari jumaat mmg ramai yg dh start malas nak bekerja kan..
    sbb dh ujung2 ari nak weekend..;D

    ReplyDelete
  9. selamat berujung minggu jugak afasz.. enjoy your weekend..

    ReplyDelete
  10. mcm kt blik meeting lak meja panjang gini kn... kalu opis akak lg lah seram...gelap je sume ttp lampu pakat2 tido n mmg sunyi lah

    ReplyDelete
  11. sek baik x mik gmbo sy ngah tido td..

    ReplyDelete
  12. hihi..kt opis sy pon..asal jumaat kol 12 dh blahh..
    masing2 nk hampar tikar sejadah kt masjid katanya..hehe

    ReplyDelete
  13. hye Salam Kenal Afasz, thx singgah blog saya..
    ni ofis di Putrajaya ke?
    Kementerian?
    Presint? hehehehe... ade kawan dari Putrajaya, syok la...hehehe...

    ReplyDelete
  14. uiks...tu tempat keje asfazs ke??
    macam meja miting...hehehee

    ReplyDelete
  15. lau lala dah lama tido kalo xde orang *kaki tido :P

    ReplyDelete
  16. Yeay!! Cuti sekolah..kami akan mulakan pegembaraan chenta..

    Hohoho..ingat time keje dulu klu hari jumaat mesti ambik kesempatan tidur kejap sb rehat panjang..

    ReplyDelete
  17. ari jumaat mmg suasana ofis sunyi..dulu time sy praktikal,ari jumaat plg bosan sekali..heeee

    ReplyDelete
  18. waaaa....bersih dan kemas ofis awak tu...heee~

    ReplyDelete
  19. sedapnya..sunyi sepi..tidurrr..

    ReplyDelete
  20. Huuu ni baring pon takpe .Haha!

    ReplyDelete
  21. hari Jumaat kan rehat lama..confirm office terasa sunyi kan..macam kat sini juga la :)

    ReplyDelete
  22. lepas jumaat semuanya balik rumah..

    ReplyDelete
  23. syok tdo dalam aircond tapi kalau sejuk.. sejuk sangat.. sampai kena keluar kejap dari office..

    ReplyDelete
  24. uish...tak tutup lampu ke waktu lunch???hoho..semalam saya cuti.yeay

    ReplyDelete
  25. Sunyi dan sedap untuk memukangkan diri :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...