Monday, May 28, 2012

Boss Belanja : Happy Birthday Fatin & Cheong

Harini, aku berada di Pulan Pinang. Jadi aku set autopost. Cerita makan-makan minggu lepas. Khamis lepas , boss aku belanja kami semua sempena menyambut hari kelahiran dua orang staff di company aku, Fatin & Cheong. Kami semua memilih untuk makan di Pizza Hut. Jom layan gambar. 

Kek dari Secret Recipe yang dibawa oleh boss aku.

Our BOSS yang pemurah . . . 

Birthday Girl & Birthday Boy - dua-dua serba biru . . .

Boss yang potongkan kek. . . Memang sporting gila. . . 

Aku & Alpi berposing . . . 

Mereka berempat - Yati, Tini, Fatin & Farah

Lyza, Aku & Alpi pula . . . 

Sesi memilih nak makan apa. . . 

Semangat aku tengok menu. :)


Pn. Fatin yang sudah tembam sedikit selepas berkahwin . . .

Sesi makan-makan . . .
Alpi makan dengan khusyuk, Fatin makan sambil posing  . . 

Farah macthing dengan Boss , Lyza lambat betul makan nak abiskan satu menu :)

Aku time makan kek, Tini & Yati sedang makan pizza . . .


Ini kek aku yang aku kongsi dengan Lyza, time makan kek , perut penuh gila so kami kongsi kek. 


Dah selesai makan, kami posing depan Pizza Hut . . .

Tukar turn amik gambar, eh! aku dah mcm businesswomen plak. . . 

Lee, Cheong & En Nik pun menyelit dalam gambar, Boss je malu-malu nak masuk . . .kami ni kaki bergambar :D

Sempat snap gambar Lee yang sedang sharing tentang kamera yang bagus untuk dibeli. :D

Slip gaji di tangan Lee. Aku buka time nak balik . . .terkejut melihat slip gaji, ingatkan salah slip gaji.
Alhamdulillah, rezeki dari Allah. Syukur sangat. Moga Allah murahkan rezeki Boss kami yang sangat pemurah selalu belanja & ada BONUS untuk bulan ni !!!

Alhamdulillah , Alhamdulillah, Alhamdulillah 
:)

*Mulai minggu ni , aku terpaksa berpisah dengan kembar aku. Salah sorang antara kami kena berpindah ke TM Bangsar kerana banyak kerja di sana. So, kembar aku volenteer untuk ke sana , tinggallah aku & Lyza di TM Kelana Jaya. Tp aku masih tetap serumah & sebilik dengan kembar ku. hehehehe ~ Next entry aku update apa yang kami makan di Pizza Hut ok. Cerita kembar tak update lagi >_<



29 comments:

  1. best giler kalau makan ada orang belanja....huhuhu....

    ReplyDelete
  2. untungnya dapat BOSS mcm ni... ini boss yang Buat Orang Sangat Senang.. :)

    ReplyDelete
  3. syoknya!!! bos asik banja jek???

    ReplyDelete
  4. besnya dapat bos pemurah..belanja pizza hutt...

    ReplyDelete
  5. bestnya bos... ni yg syg sgt ye

    ReplyDelete
  6. syoknyer... bos akak kalu dia tibe2 belanja kek mmg dia buang tebiatla tu.... sbb dia kudukut tahap taik idung masin ahak2...

    bestnyer mkn2 di luar di banjer oleh bos....

    ReplyDelete
  7. Wah..nampak hepi korg semua..lg best bila bos belanja mkn dan dia pun join sekali..mmg terbaikkkk!!"...

    ReplyDelete
  8. best betul dpt boss yg pemurah :)

    Ohhh..awak keja di TM Kelana Jaya ya?

    ReplyDelete
  9. wahhh baiknya boss.

    tapi nape boss yg potong kek? boss bukan birthday boy kan??

    ReplyDelete
  10. boss ade nak pakai staff lg x?..hehe..

    ReplyDelete
  11. wah bestnya. u so lucky lah :)

    ReplyDelete
  12. Bagusnya bonus tengah tahun Faz... bolehlah shopping utk buat persediaan raya...

    ReplyDelete
  13. untungnya boss belanja... syokkkkkkk...

    ReplyDelete
  14. best ar dpt bos sporting cam nih..kalau la bos saya cam nih...
    pizza hut ttp di hati...tingin nk pi makan..esok la nk pi..

    ReplyDelete
  15. Wahh rezeki tuh alhamdullillah.. bestnya dpt makan bos belanja.. murah rezeki boss :)

    ReplyDelete
  16. Wah..dahla makan free..pas tu gaji lagi..pas tu bonus lagi..ish jeles kak lynn tau..ada kat penang ye..selamat datang..heheheh

    ReplyDelete
  17. ohhh Fasz keje kat TM? kakak kak sha keje di GITN ..familiar tak dgn nama company tu? hehe

    ReplyDelete
  18. terima kasih kepada semua yang sudi menyambutkan birthday saya ni..hehehehe..tibe2 je..hahahaha

    ReplyDelete
  19. hehe naper cik fatin
    tembam lepas kawen?ekekekeke

    ReplyDelete
  20. Memang kesayangan bos nie.... selalu je bos belanja makan ... UNTUNG LAAAAA

    ReplyDelete
  21. bos yang baik akan sentiasa disayangi.

    ReplyDelete
  22. Balik2 tgk slip gaji, lagi sayang bossshhh lebey....hahahahhaa...

    ReplyDelete
  23. fuhyooo...baiknyerrr bos....dh la blnje...bg bonus plakk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...