Sunday, May 13, 2012

Makan Domino Pizza

Jumaat haritu aku makan Domino Pizza bersama family aku. Bertambah la berat badan aku. Kul 10 baru makan. Lepas makan, tido. huhu~

Yang ni penuh dengan cheese. Paling sedap !!!

Zooming pizza

Yang ni penuh dengan inti dia. Nipis je pizza ni.

Ada lagi 2 jenis pizza tp aku tak snap. Yela. . . dah tengah malam. Makan ngap masuk mulut je :D

Alhamdulillah ~

Oh sebelum aku lupa, hari ni 13 Mei 2012 hari terakhir untuk vote blogger-blogger yang tersenarai dalam Digi WOWWW Awards, jom la support blogger makan-makan yang kuat makan ni :


Tekan SINI untuk vote for him !!!



12 comments:

  1. sedapnya dominos pizza. memang fevret ni. huhuhu

    ReplyDelete
  2. berat bdan belakang fikir!hehehe...makannn ajeee dulu! XD

    ReplyDelete
  3. Baru mkn 2 kali pizza ni..sedap tu yg byk chess.
    Ala..tak naik byk mana pun berat badan tu..hehehe...ok lg..

    ReplyDelete
  4. tgh mkn domino's pizza ni. my favorite is classified chicken. nyum2... :D

    ReplyDelete
  5. alahai...lama betul tak makan domino.nak jugak.wuuuuu

    ReplyDelete
  6. pergh..makan domino pizza tak ajak pung..hehehe

    ReplyDelete
  7. nyum2... cedapnya.. dah lama xmkn pizza.. =(

    ReplyDelete
  8. Waaaa.. Nampak sedap.. Kat sini takder Domino.. Orang nama Dino jer ada.. haha..

    ReplyDelete
  9. Subahanallah... Sedapnyyyaaaa~~~

    ReplyDelete
  10. Xpe...lepas makan tido tu lah rahsia kejayaan...hehhe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...