Thursday, May 17, 2012

Cash Out Pertama dari Churp Churp

Setelah dua bulan aku tunggu, baru la muncul cek ni Jumaat lepas. Alhamdulillah . . .

Cash Out pertama dari Churp Churp


Korang dah join Churp Churp? Aku dah join since tahun lepas kot & kat atas tu la hasilnya. Alhamdulillah  . . . . . . Bagi yang belum & nak join boleh la register di sini --> Register Churp Churp  & kalau nak tahu pasal Churp Churp ni, boleh PM / komen aku or google je pasal  Churp Churp  ni.


51 comments:

  1. Wah hebat gak.. dpt RM200 tu...
    saya baru sekali cash out.. tu pun cukup2 je Rm100.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      Delete
  2. Tahniah Afasz. Banyak juga tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      Delete
  3. Boleh tahan juga kan... kakak rasa banding dgn Nuffnang baik dia ni lagi cepat sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      yup, mmg churp churp lebih cepat sbb dia promote by fb n twitter n leh gak by blog

      Delete
  4. bestnya anum dah join tp x berapa faham

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      churp churp ni sama mcm nuffnang cuma dia leh promote by fb n twitter n blog .......iklan berbayar...dia byr per click :D

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      amin

      Delete
  6. yeahhhh jom2 belanja ai kat seoul garden nak makan daging bakaq ni
    ngeeee muka x malu mcm la umah dekat ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tk pernah makan kat situ...bukan mahal ke kat situ?

      Delete
  7. Wow!! Hurm..banyak tu..tahniah ye..
    Kita baru lg..baru join nuffnag..nak try join jugak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la....klik je kat link yg kite letak tu utk register...by fb or twitter....kalau tk tahu nak isi , PM kite nik.norfarizam@yahoo.com

      Delete
  8. Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      amin

      Delete
  9. huhuhu..bestnye..sedang menunggu sy punye..tp xkunjung tiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      kan dah sampai..sila dep cek cepat2...

      Delete
  10. sy pon xth napa cup2 ke nufnang ke kedekut nk bg sy wit..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene usaha lebih...kalau nuffnang tu, kene la naikkan trafik lebih..tp mmg susah dah sbb dah byk sgt blogger....nufffnang pon tk mampu nk byr :D

      Delete
  11. hebat sungguh...byk dapat rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      Delete
  12. setakat ni tabung churp2 tak jugak penuh2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. usaha lebih k..insyaAllah ada rezeki nnti

      alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      Delete
  13. salam

    saya masih menabung hehehhe belum nak penuh pun lagi

    *** cukup lah boy semua pun tak terlayan dah ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum syiela ,

      alhamdulillah ada rezeki untuk kite ...insyaAllah nnti rezeki syiela pula ...amin

      Delete
  14. rezeki2... apa lagi dah leh open table la belanja member2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ada rezeki untuk kite

      open table ???kat umah meje dah tebuka dah :D

      Delete
  15. whoaa... ada gak hasilnya kan... lepas ni cash out cek NUFFNANG pulak yea... sila senyum masa bank in cek tu yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuffnang dah leh cash out, tp rasa mcm nk tgg ujung bulan 5 ni...

      Delete
  16. Waaahhh byknyaa....rezeki tuu.....kita nth bila nk cash out...mungkin kena tunggu 5 tahun baru boleh.....hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah , setelah setahun lebih kot....

      tak mungkin sampai 5 thn :D

      Delete
    2. Hahha...harap2 begitulaahh...

      Delete
  17. tahniah..banyak tu..sapa nak bagi kan..tak reti lah nak pasang-pasang ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ....

      nk kite ajar kan ke????

      Delete
  18. Alhamdullillah.. rezeki tuh.. :)

    ReplyDelete
  19. camne nak naikkan tabung churp2 kita ni?

    ReplyDelete
  20. wah...masyukkk!!!!
    tahniah ye ;)

    ReplyDelete
  21. tahniah...saya da register..tapi tak rajin nak promote..maklumlah..Virus M..

    ReplyDelete
  22. saya pon join since last year.. tapi masih tak naik2 income.. huhu. kalau boleh ajarla sikit mcmmane nak naikkan earning...

    ReplyDelete
  23. wah bestnyer.. nak kena korek ilmu ngan kak fasz nih.. ;)

    ReplyDelete
  24. ok kak sha x pernah cash out akaun churp churp ni....huhu

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah...rezeki...sye x penah lg cash out sbb duk tak cukup2 lagi... :D

    ReplyDelete
  26. tahniah afasz.. tapi kenapa sampai dua bulan.? status bukan glitterati ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...