Thursday, May 31, 2012

Makan @ Pizza Hut, Kelana Jaya

Isnin haritu aku update pasal boss aku belanja sempena hari lahir dua orang staff di office aku. So harini aku update apa yang kami makan di Pizza Hut. JOM!

Yang ni kami order . . . 

Ni pun kami order :)

Yang ni kami tak order  . . . dah macam kat Subway plak

Order satu pizza - Regular

Pizza perisa tuna - Large

Pinggan Aku bersama pizza & sos


Chicken Wing . . 

Italian Herbs Chicken Chop - RM14.90
- Tini, Alpi, Fatin & Yati makan ni. Diorang kata biasa je. Si Fatin dapat kuah yang agak masin. huhu~

Limpahan kuah chicken chop . . . 

Creamy Carbonara Fettuccine - RM11.20
Rasa dia agak muak. Memang la muak kan . .  kalau ada cili api sedap sikit. :)

Yang color oren tu "sliced chicken roll", sedap yg oren tu :D

Spicy Arrabbiata Spaghetti - RM11.20
- Ini pilihan Cik Lyza yang sangat kiut. Bagi aku ok la. Pedas tp takde la sampai pedih perut.

Favourites Platter - RM20.80
Toasted Chicken & Cheese Roll + Criss-Cut Fries + New Orleans Drumettes

Zoom isi Toasted Chicken & Cheese Roll  , sedap bagi aku !!!

Air Pepsi se jug. Aku minum sikit je (suku gelas pon tak sampai), sebab aku tak suka minum air gas. 

30 comments:

  1. hahaha...mula2 saya tgk " aik, apasal ada ice cream kat ciken cop?"..

    pelik dgn pizza hut ni, dah macam2 menu sgt dia introduce..baik lepas ni dia masukkan sekali menu nasik lemak ke, meehoon goreng ke..:P

    ReplyDelete
  2. waaa..sedapnye makan free. Makin lame makin banyak plak menu baru kat pizza hut ye. Tapi fevret linda juz pizza royal masala dan chicken wing je..:)

    ReplyDelete
  3. telan air liur tgk semua menu² tu huhuhuhuhu.....

    ReplyDelete
  4. SY LAST AWAL TAHUN LEPAS MASUK PIZZA NI..
    TU PON BOS BANJE..JARANG2 MASUK PIZZA..SBB KAMI BER 2 SUKA MAKANAN YG PELBAGAI DAN KEKAMPONGAN SKIT..KFC LEH LA LAYAN..HEHE

    AFAZS, NENS BELI BAJU NI KT KEDAI DI KUANTAN MS MAJLIS PEMBUKAAN KEDAI DIE..RM 29.00 JEK..TU PON DH XDE CHOICE MS NENS BELI..BANYK BIASA NENS NMPK DI FB..TP MAHAL SKIT LA..NNT KALO JUPE FB DIE NENS KONGSI LINK KT AFAZS..;)

    ReplyDelete
  5. kat langkawi tiada pizza hut...layan gambo jela..:)

    ReplyDelete
  6. falsya pizza xbrape tp kalau fasz wat entry pasal dominos mmg comfirm kene ajak mok mok gie makan..ehehe..

    ReplyDelete
  7. rasa macam lari kan konsep pizza tu bila intro banyak sangat menu yg macam ni..sampai sandwich pun ada..hehe..

    ReplyDelete
  8. dah banyak variasi makanan ye..adeh makin nipis la poket lepas nie...yumyum.......

    ReplyDelete
  9. ingat malam ni harus dinner dgn pizza jugak
    haha

    ReplyDelete
  10. sedap pulak..nak makan pizza lah dinner malam ni..

    ReplyDelete
  11. tak terliur ble tgk pizza tu.. tp terliur ble tgk spagetti~

    ReplyDelete
  12. ko ni dik, bt akak terliur je nengok segala menu yg ada... ish2
    best2 gk tgk menu baru pizza tu yek

    ReplyDelete
  13. Terliur jgk tgk pizza wlpn baru smlm mkn...

    ReplyDelete
  14. jom mkn berdua.

    klu nk bertiga berempat beramai2 pun ok. (=_=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom !!!

      nak makan satu family ke? jom la.. :)

      Delete
    2. eh lyza kan baru makan bertiga.....:P

      kata nak diet ...

      Delete
  15. yg fav.platters tu mmg fav laa...sedap, makan dua owg pun kenyam terlajak :)

    ReplyDelete
  16. Sedapnyaa dah lama tak makan kat pizza hut.. :)

    ReplyDelete
  17. huiyoooooo... kuat makan dah skarang nih.. :)

    ReplyDelete
  18. sedap menjilat jari...hemmm!!!

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. takleh makan byk2....penuh perut.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...