Monday, May 14, 2012

Majlis Perkahwinan Munirah & Zul (Segambut)

Apa khabar kawan-kawan? Harap semua sihat & takde simptom-simptom Monday blues hari ni. Hari ni aku teman kan ayah aku ke Taiping, Perak. So, aku set autopost. Esok baru start keje. Harap tak Tuesday blues la esok , ngeh ngeh. Jom kita sambung cerita kenduri kahwin tadi.


Minggu lepas dah pergi kenduri Munirah & Zul di Kg. Sungai Penchala, Key El. Minggu ni , tanpa dirancang, aku pergi kenduri mereka sekali lagi. Last minit, terdetik hati aku untuk pergi. Belah laki di Segambut. Kembar aku dari Kelana Jaya pun turun sekali. Oleh kerana , aku tak berani nak drive sorang-sorang dari Bangi ke Segambut, so aku decide untuk naik komuter ke Segambut. Dah 5 bulan aku tak naik komuter. Sampai di KL Central aku gerak dengan kembar aku yang dari Kelana Jaya. Tapi tak dapat merasa komuter yang baru tu. Yang membuatkan nak pergi sangat sbb nak jumpa baby Nur Damia Arissa, anak kawan aku , Iza . . .  dah 5 bulan dah dia. Dapat gak jumpa :)


Jom layan gambar . . . . 

Nur Damia Arissa. . . .baru dapat jumpa dia >_<
Selama ni duk webcam by skype je. 

Hari hujan , terpaksa la Nur Damia Arissa tutup kepala.

Nur Damia Arissa dah start nanes. Aku cubit dia kot. hehe ~


Sampai-sampai je terus jumpa pengantin & diorang suh kitorang makan dulu. 
Eh! Iza cari apa tu???

Berkerut muka Iza. . . Itu dia Chef Nur Damia Arissa. 
Dia mesti pandai masak karipap, nasi ayam & lain-lain, bila besar nanti :D

Dadih Milo , sedap ~

Kuih-muih

Nur Damia Arissa masuk jari. Lapar la tu :D
Terliur tengok orang makan nasi kenduri.

Asyik gambar kami je. Mana ntah gambar pengantin yang diraikan ? hehe~ OK , jom layan gambar Raja & Ratu Sehari . . . 

Pelamin kaler pink.


Munir dengan baju lace kaler oren. Sama pulak color time dia tunang.

Seronok nye dapat jumpa Nur Damia Arissa :)
Dah nak mula nanes tu . . .

Walaupun Nur Damia Arissa sedang menangis, kami tetap bergambar. :D

Makin mengamuk Nur Damia Arissa melayan kami bergambar. 

Eh! ni bukan Nur Damia Arissa. Ni anak orang lain. Tengok dia tak sempat nak buat 'peace', aku dah snap. BULAT gila mata dia !!!!

Meja semua telah diangkat, kami masih lepak di sini. 

Bergambar bersama pengantin. Nur Damia Arissa termenung dibelakang.


OK Nur Damia Arissa dah pandang kamera. Eh! Matching pula baju aku ngn husband Iza. opssss ~

Last gambar bersama pengantin. 

Gambar semua aku snap guna kamera Samsung Corby & edit sikit. 


20 comments:

  1. Berseri2 pengantin tu... Adoi... Rasa da gatal nak kawin den nei...

    ReplyDelete
  2. canteknyer baju pengatin tue
    soft color gituew
    baby kawaiiii

    ReplyDelete
  3. Tak apa sekarang kena kunjung teman dulu sampai masa teman akan ke rumah Faz pulak kan...

    ReplyDelete
  4. cuti sekolah nantii lagi la ramai orang kawen, confuse nak pegi mane 1 =)

    ReplyDelete
  5. Selamat pengantin baru buat kedua mempelai..
    Cantik warna baju pengantin :)

    ReplyDelete
  6. CANTIKNYERR BAJU PENGANTIN..HEHE
    SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT..;)

    ReplyDelete
  7. Oo baju dia kaler oren ea..ingat kaler pink td....alolo anak k.iza dh melalak2 dah tuu....hehhe...comel3...

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH BUAT PENGANTIN.. CANTIK BAJU...

    ReplyDelete
  9. alahai... bju pgantin tu..cun sgt2... lya igt kaler pink baju tu..tp mmg cun la

    ReplyDelete
  10. warna baju pengantin tu sweet nya.. jarang tgk pengantin pkai warna ni :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih buat fas dgn tini yg dtg kedua2 knduri..hehe..thanks jgk to izah...smpai jgk ko dgn baby....

    bju tu kaler peach sbnrnye...(peach+pink)..hhehe

    ReplyDelete
  12. cantiknya baju pengantin tu..

    ReplyDelete
  13. Lembut jer warna baju pengantin.. suka colour tu..

    ReplyDelete
  14. tajaan Samsung Corby mira :D -nickyyoseob-

    ReplyDelete
  15. aku pakai baju yg agak matching ngn pengantin...ko n safwan lari tema..haha

    ReplyDelete
  16. sekilas pandang pengantin perempuan nampak macam waheeda

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...