Wednesday, May 30, 2012

Wordless Wednesday : CCTV @ Toilet ???



29 comments:

  1. err... confirm xmasuk toilet...

    ReplyDelete
  2. rela x masuk toilet tu..hik3

    ReplyDelete
  3. kikikiki... mmg x masuklah saya

    ReplyDelete
  4. ntah2 ada kan kat rnr hiway..adoii laa

    ReplyDelete
  5. hohoho... dangerous betulll

    ReplyDelete
  6. BALIK UMAH LER BUANG HAJAT..NASEB GTAU AWAL2..HIHI

    ReplyDelete
  7. adoiii kalau ada ni.. mmg confirm x jd masuk.. hehehe

    ReplyDelete
  8. ada lah! tak caya? kan ada keluar kat front page Utusan bulan2 lepas! ahahaha

    ReplyDelete
  9. halamak..canner tuh kalau mcm tuh gayanye..ibarat nk masuk fitting room tp mention CCTV in operation..ape la dieorg nieh..

    ReplyDelete
  10. hee.. dia kasik warning siap2..

    ReplyDelete
  11. hurmmm... smile u're on BANG BANG BOOM !!!

    ReplyDelete
  12. kalau macam nilah kiranya, buang dekat rumah je lah.

    ReplyDelete
  13. wah... untuk apa sebenarnya cctv dalam toilet ni???

    ReplyDelete
  14. biar betul...kat ner ni afasz..

    ReplyDelete
  15. Kalau tak macamana ada kes org yg dok buat maksiat dlm toilet tertangkap kalau bukan kerana ada cctv

    ReplyDelete
  16. biar betul..takut arr nk msk toilet kalo begini...

    ReplyDelete
  17. alamak....terus tak jadi masuk....huhu...

    ReplyDelete
  18. uit die nk buat pe pasang dlm toilet adoi3..luar toilet reasonable lg...

    ReplyDelete
  19. ish....xbrani gue masuk...huhu

    ReplyDelete
  20. Hui mimpi ngeri kalau ada CCTV didalam bilik air.:-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...