Monday, May 21, 2012

Nasi Lemak Sedap !

Semalam aku makan nasi lemak yang tersangat sedap bagi aku. Sambal dia memang superb !!!

Eh! abaikan jari kaki tu. . . . . 
Balik umah , aku tetido dari kul 1ptg sampai kul 4ptg. 
Bawa balik sebungkus nasi lemak ni . Abg aku makan lepas tu tetido jugak , hehe ~

Apa-apa pun, nasi lemak ni memang sedap ! ! !
Beli la nasi lemak ni ~ hehe~

Esok baru aku wat entry pasal perkelahan ni ye. . . . . sekarang macam tak de mood nak update blog :D




44 comments:

  1. nasi lemak ni ada ubat tidur ke? hehehe

    ReplyDelete
  2. mak aihhhh.... confirm nasi lemak banyak santan hhehehe... tak pun brapa bungkus faz makan sampai tertido? keletihan jogging tasik ke... ekekekekeke

    ReplyDelete
  3. Uih... feveret saya ni nasik lemak. Katne? Katne? Katne nak beli tu?

    ReplyDelete
  4. saya kalau makan nasi lemah, otomatik malas nak buat keje. hehe

    ReplyDelete
  5. Nasi lemak bungkus daun tu membuat aroma dia menusuk terus Faz...

    p/s: lamanya tidur siang macam tidur malam ye hihi...

    ReplyDelete
  6. cari gak jari tangan.. rupanyer jari kaki he3

    ReplyDelete
  7. huish.kalau nasi lemak berdaun ni memang !! lepas tu lena.haha

    ReplyDelete
  8. susah da nak jumpa nasi lemak dalam daun pisang macam ni.. confirm baunya pun wangi..baru pagi tadi borak2 dengan shujin da lama tak buat nasi lemak..hehe..

    ReplyDelete
  9. mmg sedap..tgk gaya pun sedap...pergh..terliuq tgk tau..:)

    ReplyDelete
  10. Harganya cuma RM1.00 sebungkus. :)

    ReplyDelete
  11. yang kakcik bawak kan.. abah saya pun suka kakcikk..siap bawak balik lagi then berebit dgn cucu kecik dia tu.. heee..

    ReplyDelete
  12. sy da lama xmkn nasi lemak

    ReplyDelete
  13. suke mkn cik mak tecik2 mcm tuh..hehe..

    ReplyDelete
  14. beli kt mana tuh? tgk dia nyer sambal cam best je, siap bungkus ngn daun pisang la... msti sedap tul kn

    ReplyDelete
  15. wah.. terliur ai dibuatnya.. wahai hati.. sabarlah dikau.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. As-Salam perkenalan..
    Wahh! sedapnyerr nasik lemak ni..
    beli kat ne? dari semalam teringin nak makan nasik lemak..
    harus daku cari..:-)

    ReplyDelete
  17. die letah dadah ke ko kata nasi lemak ni paling sedap.. haha

    ReplyDelete
  18. tengok je pun dah tau sodap!!

    ReplyDelete
  19. hahaah nasi lemak memang puaka,sekali mkn,msti nk tdo..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. reply dari komen akak tadi..hehe

      supervisor zuan, puan siti zulaiha n ustazah jamaliah.. mayb t nak mintak tlng pn fiza komen bab interface skali..hehe tgu proposal approve je, klu ad aprove, sem ni gak trus develope :)

      Delete
    2. good luck zuan...rindu la dengan pn fiza.....

      kene develop courseware tu cantik2 tau....baru la budak2 tertarik....nnti akak share dgn zuan projek akak dulu

      Delete
  20. Kat mana plak belinya tuh.. Suka gak nasi lemak daun pisang nie.. ish teruja laa plak nengoknyaa. :)

    ReplyDelete
  21. ishhhhh ikan bilis dia sedap tak? kak sha suka sambal yg pedas dan banyak, ikan bilis yg sedap dan banyak..hehehhehe

    ReplyDelete
  22. haiyooo nampak sedap gila~
    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/ceritaku-di-nestle.html

    ReplyDelete
  23. masik lemak daun pisang memang sedap..mungkin sebab aroma daun pisang tu..

    ReplyDelete
  24. Daun pisang yg menyedapkan nasi ni...

    ReplyDelete
  25. mmg sdp.. tp lya sensitip sket mkn nasi lmk pg2..confirm mgantuk

    ReplyDelete
  26. Salam Afasz..tgk sambalnya pon merah..mesti sedap!.Bungkus ngan daun pisang lak tu...mmg tambah menyelerakan...sampai trtido ya!hihi

    ReplyDelete
  27. terbaik lah dikk , kalau nasi lemak daun pisang nie toksah cakap lahh ;)
    akk rajin gak layan ujung2 minggu ;)

    ReplyDelete
  28. nampak dah memang sedap..makan tak tahulah macamana....

    ReplyDelete
  29. mana nak dapat nasi lemak tu????

    ReplyDelete
  30. ada nampak jari kakis apa laaa tuh..? hehehehe

    ReplyDelete
  31. Dah lama x sarapan dengan nasi lemak :)

    ReplyDelete
  32. Tak sabar nak tunggu update seterusnya...:)

    ReplyDelete
  33. Makk aii, sedak nyaa...lapo lak tgk.....

    ReplyDelete
  34. perghhh tengok pon sedap nehhh yumehh

    ReplyDelete
  35. Nasik lemak kalau dibungkus dengan daun pisang memang mabeles :)

    ReplyDelete
  36. Dkt mana awak beli.??

    ReplyDelete
  37. Memang sedap pun. Kalau tak silap name gerainyer D' COMEL NASI LEMAK. harganye memang RM 1.00 JE. Sambalnyer terbaekkkkkk.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...