Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday : Apa kono eh jang part 1



43 comments:

  1. hehe...
    sedap mkn nasi kerabu tuu
    rindu nk dgr org nogori speaking

    ReplyDelete
  2. hahaha... kelakarlah Fasz ni!

    Marah bro tu kang. :)

    ReplyDelete
  3. Sembang anal beranak yeee....
    Hihihi lawak la pulak...

    ReplyDelete
  4. heee...best le...loghat nogori tu fasz...

    ReplyDelete
  5. Amboi huhuhu.. lain yang kami sembangkan.. lain pula yang didialogkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi....dialog tu lirik lagu apa kono eh jang....

      nasihat untuk anak-anak bujang di luar sana :D

      tiada kaitan dgn bro, bro & kak cik just model je kat situ.

      Delete
  6. Hihi.. Bro n kakcik mmg model yg bagus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. model of the year ke kak ros? hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe...lawak dikala hari rabu...

      Delete
  8. hahahaha..dialog yg best...apo kono eh jang, tormonong ajooooo :)

    ReplyDelete
  9. Hahahaha.. Sian kena bebel yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke nurul pon cmni? nnti kan part 2 ek :P

      Delete
  10. Replies
    1. yela anak bujang..ni lirik lagu apa kono eh jang

      Delete
  11. eh.. dah ada drama bersiri dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni drama pendek je...satu part ada satu je. hehe

      Delete
  12. hahaaha..mcm kono yeh gambo ngan situasi..
    blajo tinggi2 apo barang kojo kek sawah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehe...falsya org nogori ke?

      Delete
  13. Dialog makan makan nasi lemak tangkap lena ada tak.... ehehehhe

    ReplyDelete
  14. ado kobun..
    ado sawah..
    sah2 orang kaya nih...
    ekekekek

    ReplyDelete
  15. hehehe.. kreatip tu..kalo buat kontest agaknya lagi macam2 dialog boleh kuar kann... hehehe..

    ReplyDelete
  16. kreatif... kreatif... dan inovatif ! hehehehee

    ReplyDelete
  17. hahahaha.. iyerlah belajar tinggi² nak keje pakai kot, dok tempat ade acon

    ReplyDelete
  18. ini ujang versi kelantan ne..makan nasi kerabu..he..he.
    NS makan masak lomak cili api...

    ReplyDelete
  19. makang nasik kerabu ker???
    sedap...hahaha dialog curlastt sgt

    ReplyDelete
  20. tak dape nak nolong jang... hehehe

    ReplyDelete
  21. wah berkelah..kite dh follow juga..

    ReplyDelete
  22. jang..jang..kan omak dah marah tu

    ReplyDelete
  23. wahhh nice.. anak emak ni... (",)

    ReplyDelete
  24. terima kasih follow blog infinity. ^_^

    ReplyDelete
  25. comel je entry ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  26. huk huk kalau sekolah tinggi tak lah cenggini kan...

    ReplyDelete
  27. ala .. sementara nak dapat kerja yang "class-class" tu , tak salah buat kerja ringan2 dulu .. apap2 kerja takpe. yang penting halal. daripada duk perabihkan beras omak dekat rumah .. hehe .. just pendapat :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...