Tuesday, May 29, 2012

Jom bercuti ke Genting Highland @ RM48 nett at First World Hotel !!!

Sekarang iHoliday Happy Deal ada buat promotion !!!! Peluang baik untuk mereka yang nak pre honeymoon or honeymoon kali kedua or ketiga  . . . . 

 Hanya RM48/room di Resorts World Genting !!!


Entitlement:
One night's stay in a Standard Room at First World Hotel (room only)

Booking Period :
17 May - 15 June 2012

Staying Period : 
12 - 13, 19 - 20, 25 - 27 September 2012
3- 4, 8-11, 16-18, 30-31 October 2012

Cepat , hanya untuk masa terhad sahaja !!!!
Jangan lepas kan peluang ni ~
Untuk lebih detail boleh ke --> Website iHoliday Happy Deal

Bagi yang berminat boleh la booking online dekat sini --> Happy Deal Genting

Jom booking sekarang sebelum terlepas !!!!
>_<


42 comments:

  1. Fasz dah buat tempahan, ya? :)

    ReplyDelete
  2. Kakak tak ada perancangan utk ke sana walau murah pun tak boleh book Faz..

    ReplyDelete
  3. Ala..mmg ngah cari hotel pun..tp bukan area sana..kami sekeluarga nak bercuti di terengaganu...
    Pape pun..mmg murah giler ar klu price dia mcm tu..thanks for info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dtg ke trg ,kalau nak cari home stay boleh pm saya .area airport nanti saya bagi nombor phone tuan punya rumah kalau anda minat:)

      Delete
  4. alaaa..akak nak pegi cameron highland lahhh..tak de offer ke ek.. hee

    ReplyDelete
  5. xde aircond la hotel kat genting..hahahah

    ReplyDelete
  6. mmg ada perancangan nk ke genting tp blm tahu lg bila.. jadual sgt packed! hehehehe

    ReplyDelete
  7. bilik tu takde ekon pun sejuk giler!!

    ReplyDelete
  8. cam best jugak nie..tq for sharing..

    ReplyDelete
  9. wahhh..48 rgt..murah giler...harus cepat bgtau hubby ni..thanks for sharing dis =)

    ReplyDelete
  10. cuti2 d bekukan till bersalin ha3

    ReplyDelete
  11. nak pergi bercuti pu cuti dah habis.wuwuwuwu=(

    ReplyDelete
  12. last naik genting tahun 2005...sampai sekarang dah tak naik2

    ReplyDelete
  13. 48 inggit.. murah giler beb... memang ngah promosi ke ape... :)

    ReplyDelete
  14. da lame x p genting tp takut heee jln pusing2

    ReplyDelete
  15. jom!! faz belanja buleh??hehehe

    ReplyDelete
  16. Tak penah lagi bermalam kat genting. hehehe. Pegi balik hari je. Murah la tu kalau RM48 je.

    ReplyDelete
  17. tak pernah bermalam lagi kat Genting.. biasa pergi balik hari je.. ;)

    ReplyDelete
  18. murah gle.. ade gak plan nak naik sane tapi budget plak x cukup.. adoi..klau ade yg nk blajew, ok gak tu:-)

    ReplyDelete
  19. wah murahnya...bagus betul promosi gini :)

    ReplyDelete
  20. jom.. fasz belanja!!
    hehehe

    ReplyDelete
  21. biaq btoi...murah bangat tu !

    ReplyDelete
  22. syiok jugak ni..nk gi hanimun la gini :)

    ReplyDelete
  23. bestnya!!! tapi bulan may dgn june adalah bulan yang bz buat Lia, melepaslah nampaknya...

    ReplyDelete
  24. murah!!! kena pergi honeymoon ni..hehehehe

    ReplyDelete
  25. hohoho...nice.tapi still tak pikir lagi mana nak honeymoon ni.hmmm

    ReplyDelete
  26. tahun ni tak ada cuti2 lagi. insyaAllah, next year baru blh plan kot.

    ReplyDelete
  27. murah tp xleh pi...exam dekat...

    ReplyDelete
  28. murahnye...kena rebut peluang ni... :)

    ReplyDelete
  29. Assalam..
    Murah betul ni..tapi tak ada plan nak ke Genting...

    ReplyDelete
  30. fuhyoo murahnyer...lau da kwen ni..mmg g tempah trus...huhu

    ReplyDelete
  31. salam, tumpg tnye..da hbis da k pakej ni? nk tarikh 12 sept..ape2 text 0134764744

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...